Opvang tijdens de vakantie

Opvang tijdens vakantie

Wil je er graag even tussenuit om je te ontspannen, maar heb je thuis één of meerdere dieren die verzorging nodig hebben, dan is een dierenoppas aan huis de beestigste oplossing! Je kan de invulling van het huisbezoek volledig zelf bepalen. 

Extra beweging

Extra beweging

Heeft je huisdier nood aan meer beweging, een extra wandeling of kan je tijdelijk door ziekte of invaliditeit niet met je hond gaan wandelen? Dan help ik je huisdier graag uit de nood!

Uitlaten tijdens de dag

Uitlaten tijdens de dag

Heb je een full time job maar wil je niet dat jouw huisdier daar de dupe van wordt, of heeft hij geen zin om de hele dag alleen thuis te zitten, dan kom ik gerust langs om jouw huisdier extra aandacht te geven!

Puppy opvang

Puppy opvang

Heb je net een puppy gekocht en heb je het gevoel dat dit diertje wel extra aandacht en verzorging nodig heeft tijdens je afwezigheid? Dan wil ik je daar met alle plezier bij helpen.

Vaak ben je heel de dag weg maar heeft jouw puppy wel iemand nodig die hem een plasje laat doen of zijn ongelukjes opkuist, een wandelingetje maakt of speelt, dit kan allemaal.


Puppy socialisatie

Puppy socialisatie

Het is belangrijk om een puppy de eerste maanden goed te socialiseren. Op deze manier is de kans groter dat je een flinke, rustige en aangename hond hebt die je graag overal mee naar toe wil nemen. Heb je hiervoor niet de nodige kennis of tijd, dan help ik je graag verder!

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen bepalen wat jij belangrijk vindt als toekomstig gedrag voor je puppy.